Logo no.boatexistence.com

Er volkswagens dyre å vedlikeholde?

Innholdsfortegnelse:

Er volkswagens dyre å vedlikeholde?
Er volkswagens dyre å vedlikeholde?

Video: Er volkswagens dyre å vedlikeholde?

Video: Er volkswagens dyre å vedlikeholde?
Video: VW/Volkswagen Reliability. Is VW reliable and expensive to maintain, own and repair? 2024, Kan
Anonim

Volkswagen er tyske biler, men de fleste av dem er ikke luksusbiler. Samtidig koster de mer å vedlikeholde enn andre biler i deres klasse … Vel, gjennomsnittlig sjåfør bruker omtrent $676 per år på vedlikeholdskostnader for Volkswagen, ifølge RepairPal. Det er høyere enn mange andre merker.

Er Volkswagen-biler pålitelige?

Volkswagen Reliability Rating Breakdown. Volkswagens pålitelighetsvurdering er 3,5 av 5,0, som rangerer den på 12. plass av 32 for alle bilmerker. Denne vurderingen er basert på et gjennomsnitt på tvers av 345 unike modeller. Den gjennomsnittlige årlige reparasjonskostnaden for en Volkswagen er $676, noe som betyr at den har over gjennomsnittlige eierkostnader.

Er VW dyrt å betjene?

Hvis du har hørt at Volkswagen er dyre å eie, er det stort sett sant. De fleste modellene i utvalget er dyrere å vedlikeholde enn konkurrentbiler, selv om det er flott at det tyske selskapet tilbyr en femårig plan med begrenset pris, som er lengre enn noen få sine største konkurrenter.

Har Volkswagens mange problemer?

A History of Questionable Reliability

I store deler av det siste tiåret har Volkswagen vært plaget med problemer med drivverkets pålitelighet i høyvolums fire- og fem- sylindermotorer som driver Passat, Jettas og andre VW-produkter, ifølge Consumer Reports.

Har Volkswagens lang levetid?

Volkswagen biler varer vanligvis rundt 100 000 miles så lenge den er betjent og tatt godt vare på. VW-biler du kjøper i dag varer vanligvis lenger enn VW-er som bare er 10 år gamle. Men som de fleste kjøretøy, kan du bare oppnå dette milemerket hvis du kontinuerlig tar bilen til regelmessig vedlikehold.

Anbefalt: