Logo no.boatexistence.com

Slipper granittelementer nattsjeler?

Innholdsfortegnelse:

Slipper granittelementer nattsjeler?
Slipper granittelementer nattsjeler?

Video: Slipper granittelementer nattsjeler?

Video: Slipper granittelementer nattsjeler?
Video: Я купил ДОМ У ЮТУБЕРА! Нас рейдят кланы в в Rust Раст 2024, Kan
Anonim

Soul of Night er et hardmode-håndverksmateriale f alt av de fleste fiender drept i Underground Corruption eller Underground Crimson (i Cavern-laget), med en 1/5 (20 %)) / 9/25 (36%) sjanse. Dette inkluderer også fiender som ikke er hjemmehørende i biomet, som Granite Elementals.

Hvilken skapning slipper nattsjelene?

Enhver fiende (unntatt de som er tilk alt av statuer eller Meteor Heads) drept i nærheten av 200 Ebonstone-blokker eller Crimstone-blokker mens de er i steinlaget, kan falle Souls of Night.

Hva faller granittelementet i Terraria?

Granittelementer faller Granittblokker ved døden, som har samme blålilla farge som selve elementet. De kan også sjelden slippe Night Vision-hjelmen.

Slipper nattsjeler i underverdenen?

Hvis du plasserer 300 blokker med crim/ebonstone i underverdenen, kan du få den enkle underverden-mobben til å slippe nattsjelene. På den måten slipper du å kjempe mot mobber i hardmodus.

Hvordan får du nattsjeler i 2020?

Soul of Night er et hardmode-håndverksmateriale droppet av de fleste fiender drept i Underground Corruption eller Underground Crimson (i Cavern-laget), med en 1/5 (20 %)) / 9/25 (36%) sjanse. Dette inkluderer også fiender som ikke er hjemmehørende i biomet, som Granite Elementals.

Anbefalt: