Logo no.boatexistence.com

Hva er en kjedeintermitterende kilsveising?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en kjedeintermitterende kilsveising?
Hva er en kjedeintermitterende kilsveising?

Video: Hva er en kjedeintermitterende kilsveising?

Video: Hva er en kjedeintermitterende kilsveising?
Video: How To Do Intermittent Fasting For Health - Dr Sten Ekberg Wellness For Life 2024, Juli
Anonim

[′chān ‚in·tər′mit·ənt ′fil·ət ‚wel·diŋ] (metallurgi) danning av to linjer med intermitterende kilsveisinger i en T-skjøt eller overlappskjøtslik at trinnene for sveising i den ene linjen er omtrent motsatte de i den andre linjen.

Hva er en forskjøvet intermitterende kilsveis?

[′stag·ərd ‚in·tər′mit·ənt ′fil·ət ‚weld·iŋ] (metallurgi) Å lage en linje med intermitterende kilsveiser på hver side av en skjøt i en slik at trinnene på den ene siden ikke er motsatt av de på den andre siden.

Hva er en intermitterende sveis?

En intermitterende sveis, også k alt skipsveis, består av en serie sveiser plassert på en skjøt, med usveisede mellomrom mellom hver av sveisene. De individuelle sveisesegmentene i en intermitterende sveis har en lengde- og stigningskomponent.

Hva er de to typene intermitterende sveising?

Det finnes noen forskjellige typer intermitterende sveiser: intermitterende, kjedeintermitterende og forskjøvet intermitterende. Kjede og forskjøvede intermitterende sveiser oppstår når intermitterende sveiser er plassert på begge sider av skjøten.

Hvordan viser du periodisk sveising?

For en intermitterende sveis, segmentlengdedimensjonen er plassert til høyre for kilsveisesymbolet, etterfulgt av en bindestrek og stigningsdimensjon. Stigningen er avstanden mellom sentrene av segmentene på den ene siden av leddet.

Anbefalt: