Logo no.boatexistence.com

Bør du signere en sjekk med rødt blekk?

Innholdsfortegnelse:

Bør du signere en sjekk med rødt blekk?
Bør du signere en sjekk med rødt blekk?

Video: Bør du signere en sjekk med rødt blekk?

Video: Bør du signere en sjekk med rødt blekk?
Video: Graffiti test with Wekman //AllCity ink 2024, Kan
Anonim

A heads-up her, folkens: Når skriver en sjekk, ikke bruk rødt blekk I bankens datasystem vises det som tomt og sendes automatisk til svindelenhet. … Det røde blekket kom tilsynelatende ikke godt frem på skanningen som minibanken tok av sjekken, så vi måtte legge inn beløpet for sjekkene manuelt.

Er det OK å signere en sjekk med rødt blekk?

Blekkfarge på Checks Å signere en sjekk eller godkjenne baksiden av en sjekk med rødt blekk kan utløse problemer ved å forsinke betalingen av sjekken. I ekstreme tilfeller av svindelforebygging kan det til og med ugyldiggjøre sjekkens gyldighet. «Rødt blekk har blitt ansett som en advarselsfarge siden den kalde krigen», sier Angleton.

Betyr det noe hvilken farge blekk du bruker for å signere en sjekk?

"Vi foretrekker definitivt svart blekk for sjekkpåtegninger," sa Barrie Higginbotham, konserndirektør for BancFirst. "Den skanner bedre. Alt skannes, og skannerne fanger ikke opp de lyse fargene som rosa og gult." Svart har sine fordeler.

Hvorfor bør du aldri skrive sjekker med en penn?

Risikoen for å miste den eller få den stjålet er rett og slett for stor. Når du skriver en sjekk, prøv å bruke en penn som ikke kan slettes med vanlige elementer som som neglelakkfjerner. For eksempel inneholder blekket i Uni-Balls 207 gelpenn fargepartikler som blir fanget i papiret, noe som gjør det ekstremt vanskelig å slette.

Er blått blekk uprofesjonelt?

Historisk sett har det vært en generell preferanse (ikke lovkrav) mot blått blekk. Dette er fordi blått blekk lett skiller et originaldokument. … Hvis de gjorde det, er formen til signaturen (inkludert blekkfargen) vanligvis irrelevant.

Anbefalt: