Logo no.boatexistence.com

Hvordan fjerne lo nye håndklær?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fjerne lo nye håndklær?
Hvordan fjerne lo nye håndklær?

Video: Hvordan fjerne lo nye håndklær?

Video: Hvordan fjerne lo nye håndklær?
Video: How To Wash New Towels - Laundry Tips Tricks Hacks - Laundry Stripping 2024, Juli
Anonim

Etter å ha vasket og tørket de nye håndklærne for seg selv, kjør dem gjennom tørketrommelen på en kort 30-minutters tørkesyklus og bruk noen tørkeark Tørketrommelen vil hjelpe til med å fjerne evt. ekstra lo fra håndklærne, og tørketrommelen hjelper til med å fange opp lo som er igjen på overflaten av håndkleet.

Hvordan bryter du inn nye håndklær?

Trinn 1: Vask det nye håndkleet eller håndklesettet i varmt til varmt vann – ikke skålding – på en vanlig vaskesyklus med en kopp hvit destillert eddik. IKKE BRUK OPPVASKEMIDDEL, kun hvit eddik. Trinn 2: Kjør belastningen en gang til med kun en halv kopp natron IGJEN, IKKE BRUK OPPVASKEMIDDEL, kun natron.

Hva er den beste måten å vaske nye håndklær på?

Generelt bør nye håndklær vaskes med lignende farger i varmt vann (ca. 30 til 40 grader) for de første vaskene for å fjerne overflødig lo.

Hvordan stopper du at nye håndklær lufter over alt?

En metode for å få nye håndklær til å slutte å falle er vaske dem med hvit eddik Vask håndklærne i vaskemaskinen i varmt vann og tilsett 1 kopp hvit eddik med vanlig vaskemiddel. Dette vil bidra til å forhindre at håndklærne dine faller ytterligere, og vil også bidra til å sette fargen på de nye håndklærne dine.

Hvor putter du eddik i en vaskemaskin?

For å myke opp klærne, tilsett eddiken i tøymyknerdispenseren For å bekjempe mild lukt, legg den direkte i vaskemaskinen under skyllingen, eller bruk den i sted for vanlig vaskemiddel og tilsett det igjen under skyllesyklusen hvis du trenger å fjerne veldig sterk lukt.

Anbefalt: