Logo no.boatexistence.com

Hva er det ikke-samarbeidende resultatet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er det ikke-samarbeidende resultatet?
Hva er det ikke-samarbeidende resultatet?

Video: Hva er det ikke-samarbeidende resultatet?

Video: Hva er det ikke-samarbeidende resultatet?
Video: Non-Cooperative Games 2024, Kan
Anonim

Utfallet av spillet vil avhenge av handlingene til alle spillerne. Et grunnleggende kjennetegn ved ikke-samarbeidende spill er at det ikke er mulig å signere kontrakter mellom spillere Det vil si at det ikke finnes noen ekstern institusjon (for eksempel domstoler) som er i stand til å håndheve avtalene.

Hva er resultatet av samarbeidet?

Hva er resultatet av samarbeidet? Samarbeidsresultatet ville maksimere felles utbetalinger. Dette vil skje hvis firma 1 går for den lave enden av markedet og firma 2 går for den høye enden av markedet. Den felles utbetalingen er 1500 (firma 1 får 900 og firma 2 får 600).

Hva betyr ikke-samarbeidende spill?

I spillteori er et ikke-samarbeidsspill et spill med konkurranse mellom individuelle spillere, i motsetning til samarbeidsspill, og der allianser bare kan fungere hvis de er selvhåndhevende (f.eks. gjennom troverdige trusler).

Hva er ikke-samarbeidsvillig oppførsel?

I en ikke-samarbeidsmessig likevekt, individer koordinerer ikke handlingene sine eller slår sammen ressursene sine. Snarere maksimerer hver ektefelle sin egen velferd, gitt oppførselen til hans/hennes ektefelle.

Hva er den ikke-samarbeidende likevekten?

1. Introduksjon. Nashs (1951) ikke-samarbeidende likevekt, der hver agent optimaliserer gitte faste formodninger om motstandernes handlinger, har lenge vært det ledende løsningskonseptet i økonomiske modeller for interaktive situasjoner der agenter ikke kan inngå bindende samarbeidsavtaler

Anbefalt: