Logo no.boatexistence.com

Må nedgravde skatter ligge under sand?

Innholdsfortegnelse:

Må nedgravde skatter ligge under sand?
Må nedgravde skatter ligge under sand?

Video: Må nedgravde skatter ligge under sand?

Video: Må nedgravde skatter ligge under sand?
Video: Iram: The Lost City of Giants - Atlantis of The Sands 2024, Juli
Anonim

Skattekisten er nesten alltid begravd av noe materiale. Mesteparten av tiden genererer brystet nedgravd i en strand, så det har en sand- eller grusblokk som dekker den. … Hvis den genererer på overflaten av havbunnen, dekker en grus- eller sandblokk den.

Kan nedgravd skatt være under grus?

Begravd skatt kan ligge under grus. Teknisk sett er det ment å gyte innenfor en strand, og grus kan være en del av biomet, og noen ganger gyter det rett opp i havbunnen, så det er å forvente.

Er Minecraft-skattekister bare i sand?

Kistene vil være dekket av en type blokk, mest sannsynlig sand, stein eller grusMed mindre kistene er begravet på havbunnen når sand dekker dem eller på siden av en undervannsbakke når en steinblokk dekker dem, kan kistene dekkes av en hvilken som helst blokk som passer til terrenget.

Hvor langt ned må du grave for å finne nedgravd skatt?

X-en er bare en generell markør som antyder at den nedgravde skattekisten er et sted i nærheten. Derfor er det nødvendig å grave dypere og bredere. Noen YouTubere har funnet ut at den nedgravde skattekisten er rundt 40 blokker ned i et underjordisk hulesystem.

På hvilket nivå gyter skattekister?

Hvis de genererer under havbunnen, er brystet rundt 2-3 blokker under det. Jeg legger merke til at de vanligvis genererer på y=50-noe, men hvis de genererer i et strandfjell, kan det være høyere.

Anbefalt: