Logo no.boatexistence.com

Hvem er ileana d'cruz-mannen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er ileana d'cruz-mannen?
Hvem er ileana d'cruz-mannen?

Video: Hvem er ileana d'cruz-mannen?

Video: Hvem er ileana d'cruz-mannen?
Video: ЛЮБОВНИКИ ПРИНЦЕССЫ ДИАНЫ# Принцесса Уэльская# Леди Ди#Lady Diana# 2024, Kan
Anonim

Skuespiller Ileana D'Cruz og mannen hennes, Andrew Kneebone, har angivelig sluttet å følge hverandre på sosiale medier, midt i rapporter om at forholdet deres er på steinene.

Giftet Ileana seg?

Hun var i et forhold med Andrew Kneebone, en australsk fotograf. Det gikk rykter om at de begge allerede hadde vært gift. 28. august 2019 sendte indiske medier nyheten om at paret har gått fra hverandre.

Hva skjedde mellom Ileana og Andrew?

Ileana D'Cruz og Andrew Kneebone skal ha slått opp i august etter å ha datet i flere år De sluttet å følge hverandre på Instagram og 33-åringen slettet også bilder av dem sammen fra feeden hennes. Dette startet oppbruddsrapportene, som aldri ble formelt bekreftet av Ileana.

Er Ileana D'Cruz singel?

Ileana, som sa at hun for øyeblikket er singel, ble også spurt om hvordan hun ville definere kjærlighet. «Kjærlighet er som å komme hjem. Det er trøstende og beroligende, sa hun. Da hun ble spurt om sin ideelle date, sa hun: «Piknik under stjernene, på en strand, kanskje.

Har Ileana D'Cruz et barn?

Ileana D'Cruz sitt forhold til fotografen Andrew Kneebone i 2018 skapte overskrifter og rykter florerte om at hun var gravid med babyen hans. Skuespilleren stengte de falske nyhetene med et Instagram-innlegg den gang og hadde underteksten " ikke gravid ".

Anbefalt: