Logo no.boatexistence.com

Hvorfor fikk jeg et varsel om revurdering?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fikk jeg et varsel om revurdering?
Hvorfor fikk jeg et varsel om revurdering?

Video: Hvorfor fikk jeg et varsel om revurdering?

Video: Hvorfor fikk jeg et varsel om revurdering?
Video: I was reassessed by the CRA! 2024, Kan
Anonim

A Notice of Reassesment er en nyere vurdering fra CRA for å be om mer informasjon om noe du har rapportert i selvangivelsen Det sendes uker, måneder eller år etter din første takseringsmelding, som du vanligvis mottar innen et par uker etter innlevering av selvangivelsen.

Hva betyr en skatterevurdering?

En revurdering refererer til en periodisk revurdering av en eiendoms verdi for skatteformål … Lokale lover varierer, men revurdering finner vanligvis sted hvert ett til femte år eller når en eiendom bytter eier. Noen kommuner revurderer også ved refinansiering.

Hva utløser en ny vurdering av CRA?

Hvis arbeidsgiveren din oppgir at du har tjent en annen lønn enn den du oppga på skatten, vil du sannsynligvis bli vurdert på nytt. Når du mottar et varsel om ny vurdering, vil det sannsynligvis angi et beløp du skylder CRA.

Hvorfor fikk jeg et varsel om vurdering?

Etter at du har arkivert inntektsskatten, vil du motta en Notice of Assessment (NOA). En NOA er en erklæring som indikerer at din skattemelding er vurdert av Canada Revenue Agency (CRA). Den viser hvor mye inntektsskatt du skylder, om du vil motta refusjon eller om du har en nullsaldo.

Hva er revurderingsvurdering?

Introduksjon. Revurdering betyr ååpne den allerede gjennomførte takseringen ved oppfyllelse av visse vilkår og revurdere den samlede inntekten til takstmannen ved å inkludere inntekten som har unnsluppet tidligere taksering. Det kan imidlertid være den første vurderingen der takstmannen ikke har levert avkastningen i det hele tatt.

Anbefalt: