Logo no.boatexistence.com

Hva er dual focal plane scope?

Innholdsfortegnelse:

Hva er dual focal plane scope?
Hva er dual focal plane scope?

Video: Hva er dual focal plane scope?

Video: Hva er dual focal plane scope?
Video: iRay USA Rico Pro RH50P **REVIEW and LAUNCH** 2024, Kan
Anonim

SKU: QF520-DUAL Kategori: lang rekkevidde. Vårt patentsøkte kikkertsikte med doble fokalplan gir et superdristig andre fokalplan etset siktepunkt som forblir fremtredende på alle strøminnstillinger PLUSS et første fokusplan-kors for å gi muligheten til å skyte på alle avstander på noen kraft.

Bruker snikskyttere FFP eller SFP?

FFP vs SFP for snikskyttereBortsett fra konkurranse, har militær- og politisnikskyttere også bruk for FFP-sikte når det må være en rask og presis oppfølging -skudd opp. Det kan bety at skytteren oppdager sin egen miss, eller det kan bety at de jobber med en spotter som ringer en korreksjon.

Hva er forskjellen mellom det første fokalplanet og det andre fokalplanet?

Et kikkertkors er plassert i enten det første fokalplanet (FFP) eller det andre fokalplanet (SFP). Hovedforskjellen mellom dem er at et SFP-trådkors vil se ut til å ha samme størrelse uavhengig av forstørrelse … En fordel er at du har et sterkt og lett-å-se-trådkors selv på det laveste forstørrelse.

Hvilken er bedre SFP eller FFP?

Hvilken kikkertsikte er bedre for jakt, SFP eller FFP? For sannsynligvis 85 % av befolkningen generelt, vil tradisjonelt SFP-omfang tilby et bedre og rimeligere jaktområde. Hvis du er en langdistanseskytter eller langdistansjeger, kan FFP- alternativet være verdt å se nærmere på.

Hva er forskjellen mellom FFP- og SFP-omfang?

Hovedforskjellen mellom de to alternativene er hvordan korset oppfører seg når du justerer kikkertens forstørrelse. Et FFP-kikkertsikte har et sigtekikkert med variabel størrelse, mens et SFP-kikkertsikte vil ha et statisk sigtekikkert ved alle forstørrelser.

Anbefalt: