Logo no.boatexistence.com

Hvor skal man ta foreldreløse vaskebjørn?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal man ta foreldreløse vaskebjørn?
Hvor skal man ta foreldreløse vaskebjørn?

Video: Hvor skal man ta foreldreløse vaskebjørn?

Video: Hvor skal man ta foreldreløse vaskebjørn?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

TA DET TIL EN LISENSERT REHABBER - Det mest ansvarlige på dette tidspunktet er å bringe dem til et lisensiert vaskebjørn-rehabiliteringsanlegg. De har både lisensiering og verktøy/erfaring til å ta vare på vaskebjørnen på riktig måte.

Hva gjør du med en forlatt vaskebjørn?

Plasser den så nært som mulig der den ble funnet (f.eks. ved bunnen av reirtreet). Sørg for at vaskebjørnen er beskyttet mot elementene (f.eks. regn) og la den stå ute over natten. Sjekk boksen/beholderen om morgenen. Hvis vaskebjørnen fortsatt er der, ring en lisensiert dyrelivsrehabilitator for å få hjelp

Hvem tar baby vaskebjørn?

Hvis du skulle oppdage et skadet eller foreldreløst pattedyr, for eksempel en vaskebjørn, ekorn, opossum eller coyote, vennligst ring ditt lokale politi eller dyrekontrollkontor for henting, eller ta med det til viltsenteret for behandling. Vær forsiktig.

Kan vaskebjørneunge overleve uten moren sin?

Hvis de er yngre enn ett år og moren ikke er i nærheten av å bli funnet, vil de ikke overleve uten henne Men det betyr ikke at du skal skynde deg å redde dem. Noen ganger må moren gå og finne mat til babyene sine, og hun kan holde seg unna flere timer opp til en dag, men kommer alltid tilbake.

Tar dyrehjem vaskebjørn?

Viltrehabilitatorer tar seg av dyr som vaskebjørn og ekorn; spesielt de unge som kanskje ikke klarer å leve for seg selv ennå. Dyrepleien mottar ofte vaskebjørn fra folk som tilfeldigvis finner dem i hjemmet sitt eller i nærheten av huset.

Anbefalt: