Logo no.boatexistence.com

Skal leggings være hudtrange?

Innholdsfortegnelse:

Skal leggings være hudtrange?
Skal leggings være hudtrange?

Video: Skal leggings være hudtrange?

Video: Skal leggings være hudtrange?
Video: ШОПИНГ В ZARA + ПРИМЕРКА. ТРЕНДЫ ОСЕНЬ-ЗИМА 2020-2021. ЧАСТЬ 2 2024, Kan
Anonim

Ja, leggings skal være hudtette. De burde nesten fungere som et ekstra lag av huden din. Leggings må sitte komfortabelt, men riktig for den beste og sikreste bruken. Det er ikke mange ulemper med å bruke for løse leggings, men å bruke dem for trange kan være farlig.

Hvor trange skal leggingsene dine være?

Leggings Størrelse og passform

Leggings skal føles som en annen hud på kroppen. Den bør sitte tett over rumpa, lår og legger Linjen skal ikke være for stram slik at den kan skape den fryktede "muffinstoppen" eller skal være for løs der du skal ha trekker dem opp hvert femte minutt.

Skal leggings være hudtette?

For det første bør leggings være helt ugjennomsiktig-ingen unntak. Hvis du kan se huden din gjennom dem når du strekker deg, setter deg på huk eller bøyer deg, betyr det at de er for stramme. Du bør gå opp en størrelse eller prøve et par laget av et annet stoff eller materiale. … Leggings skal passe deg tett og komfortabelt, omtrent som en ny hud.

Er det ille å bruke trange leggings?

Dr. Joshua Zeichner forklarer at tettsittende klær som treningsleggings kan fange svette og tette porene Folk som bruker tette treningsklær, som leggings, er mer utsatt for ringorm når de svetter. Trange bukser øker risikoen for infeksjon på hud og kjønnsorganer, spesielt soppinfeksjoner.

Hva skjer hvis leggings er for små?

Hvis leggingene eller avlingene dine er for små, fremre hofte-/skrittområde vil virke overstrukket. Det vil være svake "whiskering" over skrittet på grunn av at stoffet blir anstrengt.

Anbefalt: