Logo no.boatexistence.com

Hvilket medikament brukes til å behandle leverskader?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket medikament brukes til å behandle leverskader?
Hvilket medikament brukes til å behandle leverskader?

Video: Hvilket medikament brukes til å behandle leverskader?

Video: Hvilket medikament brukes til å behandle leverskader?
Video: Drug-Induced Liver Disease, Causes, Signs and Symptoms, Diagnosis and Treatment. 2024, Juli
Anonim

Triclabendazole brukes til å behandle fascioliasis (en infeksjon, vanligvis i leveren og gallegangene, forårsaket av flatormer [leverflagg]) hos voksne og barn 6 år og eldre. Triklabendazol er i en klasse med medisiner som kalles anthelmintika.

Hvilket medikament brukes til å behandle flaks?

Praziquantel brukes til å behandle schistosoma (infeksjon med en type orm som lever i blodet) og leverslyng (infeksjon med en type orm som lever i eller i nærheten av lever). Praziquantel er i en klasse med medisiner som kalles anthelmintika. Det virker ved å drepe ormene.

Hvilket medikament behandler leverskader?

Det er mulig å utrydde leverskader helt. En infeksjon vil vanligvis bli behandlet med et legemiddel som heter triclabendazole Det gis or alt, vanligvis i én eller to doser, og de fleste reagerer godt på denne behandlingen. Noen ganger foreskrives en kort kur med kortikosteroider for akutte faser med alvorlige symptomer.

Hvordan blir du kvitt leverskader?

Anthelmintiske midler gis for å bli kvitt leverskader.

Avhengig av om det er Fasciola hepatica eller Fasciola gigantica, legen din kan forskrive følgende anthelmintiske medisiner:

  1. Nitazoxanide.
  2. Triclabendazole.
  3. Albendazole.
  4. Praziquantel.

Hvilket medikament brukes i USA for å behandle leverfluksangrep?

Triclabendazole Triclabendazole, en benzimidazolforbindelse som er aktiv mot umodne og voksne Fasciola-parasitter, er det foretrukne stoffet for behandling av fascioliasis. I februar 2019 godkjente U. S. Food and Drug Administration (FDA) triklabendazol for behandling av fascioliasis hos pasienter som er minst 6 år gamle.

Anbefalt: