Logo no.boatexistence.com

Var menneskets vrede god?

Innholdsfortegnelse:

Var menneskets vrede god?
Var menneskets vrede god?

Video: Var menneskets vrede god?

Video: Var menneskets vrede god?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Wrath of Man kunne trengt litt mer konsentrert vrede og litt mindre farting, men det er ikke desto mindre en god, solid, akseptabelt kronglete action-thriller.

Er Ha bad guy i Wrath of Man?

Hvis det er et problem med filmen, er det at blodmaleren H er så fascinerende - den typen drevne, nådeløs antihelt som lar deg gjette om han til og med har en sjel å miste - at hver gang "Wrath of Man" forlater ham for å gi de andre karakterene kjøtt, kan de ikke måle seg fordi deres ondskap er for …

Er Wrath of Man familievennlig?

Foreldre må vite at Wrath of Man er en actionfilm, regissert av Guy Ritchie, med vold i massevis, og mye sterkt språk, hvorav noen er homofobiske, rasistiske, og kvinnefiendtlig. … Volden – inkludert skuddveksling og tortur – er hyppig og blodig.

Hvorfor er ingen vurdert til R?

Hvorfor er Nobody vurdert til R? Ingen har blitt R av MPAA for sterk vold og blodige bilder. Den har også språk som er upassende for barn og kort bruk av narkotika.

Hvilken alder er R-vurdering?

Begrenset: R - Under 17 krever ledsagende forelder eller voksen verge. Inneholder noe voksent materiale. Foreldre oppfordres til å lære mer om filmen før de tar med seg små barn.

Anbefalt: