Logo no.boatexistence.com

Hvilken dinglende annen uttalelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken dinglende annen uttalelse?
Hvilken dinglende annen uttalelse?

Video: Hvilken dinglende annen uttalelse?

Video: Hvilken dinglende annen uttalelse?
Video: Это как расчесать Манту ► 4 Прохождение Evil Within 2024, Kan
Anonim

The dangling else er et problem i dataprogrammering der en valgfri else-klausul i en if–then(–else) - setning resulterer i at nestede betingelser er tvetydige Formelt sett er referansen kontekstfri grammatikk for språket er tvetydig, noe som betyr at det er mer enn ett korrekt analysetre.

Hvordan løses den dinglende tvetydigheten i C ++?

Java, C og C++ har valgt å løse Dangling-Else-tvetydigheten bruker følgende regel: An else keyword assosieres alltid med det nærmeste foregående hvis nøkkelord som IKKE forårsaker en syntaksfeil.

Hvordan løses den dinglende tvetydigheten i Java?

Tvetydigheten som oppstår hvis et språk tillater konstruksjoner av formen hvis b1 så hvis b2 så S1 ellers S2 der det ikke er klart hvilket hvis som er assosiert med det andre. Algol 60 løste tvetydigheten ved å forby bruken av if umiddelbart etterpå; Pascal, C, C++ og Java assosierer det andre med det innerste if.

Hva er problemet med å dingle ellers når oppstår det?

Når tallet på if-setningen er mer eller mindre, oppstår det forvirring i else-setningen når kompilatoren samsvarer.. problemet såk alt er dinglende else. Det kan overvinnes ved bruk av tannregulering.

Hvilke av følgende utsagn skaper problemet med dinglende annet?

Dangling else-problemet oppstår ofte når det er en if-utsagn uten tilstedeværelse av en sann eller en usann påstand. En switch-setning uten en standard forårsaker ikke dangling else-problemet. Dette problemet oppstår hovedsakelig på grunn av nestede if-setninger.

Anbefalt: