Logo no.boatexistence.com

Kan du spise eplesyrepulver?

Innholdsfortegnelse:

Kan du spise eplesyrepulver?
Kan du spise eplesyrepulver?

Video: Kan du spise eplesyrepulver?

Video: Kan du spise eplesyrepulver?
Video: 66%+ Have Magnesium Deficiency! [Make The 30 Day Change NOW!] 2024, Kan
Anonim

Når det tas gjennom munnen: Eplesyre er TROLIG TRYGG når det tas gjennom munnen i matmengder. Eplesyre er MULIG TRYGG når den tas gjennom munnen som medisin.

Hva skjer hvis du spiser eplesyre?

Som sitronsyre kan store mengder eplesyre forårsake dental erosjon og kreftsår, og dermed advarselen om produktet: «Å spise flere stykker innen en kort tidsperiode kan føre til en midlertidig irritasjon av sensitive tunger og munner.»

Er eplesyre dårlig for deg i mat?

Eplesyre er TROLIG TRYGG når det tas gjennom munnen i matmengder. Det er ikke kjent om eplesyre er trygt når det tas som medisin. Eplesyre kan forårsake hud- og øyeirritasjon.

Hva er farene med eplesyre?

På grunn av mangel på forskning er det lite kjent om sikkerheten ved langvarig eller regelmessig bruk av eplesyretilskudd. Det er imidlertid en viss bekymring for at inntak av eplesyre kan utløse visse bivirkninger som hodepine, diaré, kvalme og allergiske reaksjoner.

Kan du smake eplesyre?

Eplesyre har en myk, syrlig smak som henger i munnen uten å gi en smaksutbrudd. Eplesyre er svært vannløselig. Det er hemmende for gjær, mugg og bakterier, sannsynligvis på grunn av dets innvirkning på pH (Doores, 1993). Den brukes i drikkevarer, hardt godteri, hermetiske tomater og fruktpaifyll.

Anbefalt: