Logo no.boatexistence.com

Er innebygde mikrobølgeovner en standardstørrelse?

Innholdsfortegnelse:

Er innebygde mikrobølgeovner en standardstørrelse?
Er innebygde mikrobølgeovner en standardstørrelse?

Video: Er innebygde mikrobølgeovner en standardstørrelse?

Video: Er innebygde mikrobølgeovner en standardstørrelse?
Video: Built-In Standard Microwaves Measurement Guide | ao.com 2024, Kan
Anonim

Dimensjoner for innebygd mikrobølgeovn Breddene stemmer overens med standard skapbredder, vanligvis 24, 27 eller 30 tommer. Høyden varierer vanligvis fra 17 til 22 tommer. Dybder varierer fra omtrent 20 til 25 tommer med døren lukket og 30 til 35 tommer med døren åpen.

Hvordan måler du en innebygd mikrobølgeovn?

Sett mot fronten av mikrobølgeovnen. Plasser målebåndet over toppen av mikrobølgeovnen fra venstre side av skapet til høyre side av skapet. Dette gir deg det sanne lengdemålet.

Er alle innebygde mikrobølgeovner en standardstørrelse?

Innebygde modeller er designet for å passe standard skapbredder, som har åpninger 24, 27 og 30 tommer brede -- på størrelse med standard veggovner. Mikrobølger beregnet for innebygd installasjon er tilgjengelig i høyder fra ca. 19 til 22 tommer.

Kan du bruke en vanlig mikrobølgeovn som innebygd?

Det finnes en rekke benkemikrobølger tilgjengelig; men kun utvalgte modeller kan installeres i et skap for et innebygd utseende. For å konvertere en benkemikrobølgeovn for bruk i en innebygd applikasjon, må det være et valgfritt innebygd trimsett tilgjengelig for bruk med den spesifikke modellen.

Er alle veggmikrobølger like store?

De fleste OTR mikrobølger er 30 tommer brede, selv om andre størrelser er tilgjengelige Når du velger en OTR, må du vite om enheten skal kobles til eller må være hard -kablet. … En lavprofil-over-the-range mikrobølgeovn er designet for en slankere plass uten å ofre kapasitet.

Anbefalt: