Logo no.boatexistence.com

Hvem behandler fibromuskulær dysplasi?

Innholdsfortegnelse:

Hvem behandler fibromuskulær dysplasi?
Hvem behandler fibromuskulær dysplasi?

Video: Hvem behandler fibromuskulær dysplasi?

Video: Hvem behandler fibromuskulær dysplasi?
Video: Overview of Autonomic Disorders, Dr. Paola Sandroni 2024, Kan
Anonim

Duke hjerne-, nyre- og vaskulære spesialister diagnostiserer og behandler fibromuskulær dysplasi (FMD) -- unormal cellevekst som forårsaker innsnevring, utbuling eller riving i visse arterier, oftest de som fører til hjernen og nyrene.

Hvem spesialiserer seg på fibromuskulær dysplasi?

Et team av vaskulærmedisinspesialister, kardiologer, kardiovaskulære kirurger, karkirurger, vaskulære intervensjonsradiologer og andre jobber tett for å gi omsorg til personer med fibromuskulær dysplasi.

Hva er forventet levealder for noen med fibromuskulær dysplasi?

FMD er vanligvis en livslang tilstand. Forskere har imidlertid ikke funnet noen bevis for at det reduserer forventet levealder, og mange mennesker med MKS lever langt opp i 80- og 90-årene.

Kan du leve et norm alt liv med fibromuskulær dysplasi?

Livsstilsendringer for å leve med fibromuskulær dysplasi. Selv om MKS er en vaskulær sykdom som ikke har en kur, kan de fleste pasienter med MKS fortsette å leve høykvalitets, svært produktive liv Du bør snakke med MKS-legen din om mulige endringer i livsstilen din for å håndtere mul- og kløvsjuke.

Er fibromuskulær dysplasi en funksjonshemming?

Kan du få funksjonshemming ved fibromuskulær dysplasi? For mange mennesker er ikke fibromuskulær dysplasi alvorlig begrensende eller livstruende (med riktig behandling), og i de tilfellene stiger ikke mul- og kløvsjuke til nivået av funksjonshemming.

Anbefalt: