Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre sumosprings vs timbrens?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre sumosprings vs timbrens?
Hvilken er bedre sumosprings vs timbrens?

Video: Hvilken er bedre sumosprings vs timbrens?

Video: Hvilken er bedre sumosprings vs timbrens?
Video: Hvilken er bedre? Klepp eller Sandnes? 2024, Kan
Anonim

Timbrens er laget av mye tettere gummi enn SumoSprings, noe som betyr at de vil gi mer støtte, men mindre kjørekomfort. Det kommer egentlig bare an på hvor ofte du skal taue/hake og hvor tung last du vil ha.

Er SumoSprings noe bra?

De gir akkurat nok pute for støt og andre ujevnheter i veien, samtidig som de holder riggen i vater og til og med i svinger. Tot alt sett liker vi definitivt SumoSprings bedre ennTimbrens, og vi ga Timbrens en høy rangering i en anmeldelse for flere år siden.

Er SumoSprings bedre enn Timbren?

Timbren Aeons vil gi en langvarig og tung trekkopphengsforbedring som til og med kan være til nytte for lastebiler i klasse 8. SumoSprings har et bredt utvalg av bruksområder og er et godt valg når en balanse mellom vektstøtte og komfort er ønsket.

Hva gjør SumoSprings?

SumoSprings er en opphengsforbedring bygget for å skape en bedre reise. Produsert av vår mikrocellulære polyuretan, er de utformet for å redusere hengende bakre ende, redusere vibrasjoner, stabilisere svai og myke opp kraftige returer.

Hvor lages SumoSprings?

Jevner lasten din og opprettholder frontjusteringen for sikrere kjøring. Reduserer sag, sprett, svai og bunn. Alle SumoSprings er laget i USA.

Anbefalt: