Logo no.boatexistence.com

Ble kryptovaluta forbudt i nigeria?

Innholdsfortegnelse:

Ble kryptovaluta forbudt i nigeria?
Ble kryptovaluta forbudt i nigeria?

Video: Ble kryptovaluta forbudt i nigeria?

Video: Ble kryptovaluta forbudt i nigeria?
Video: REVEALED: Why Nigeria BANNED Bitcoin - What you MUST Know! 2024, Kan
Anonim

Kryptoforbud i Nigeria 5. februar slapp CBN en kjennelse som pålegger alle finansinstitusjoner å slutte å legge til rette for kryptotransaksjoner og avstå fra å handle med enheter som driver med krypto.

Har kryptovaluta blitt forbudt i Nigeria?

Ingen spesifikk regulering i Nigeria har erklært handel med kryptovaluta ulovlig eller kriminalisert The Central Bank of Nigeria (CBN), Nigerias finansmarkeds regulator, anerkjenner ikke kryptovalutaer og anerkjenner derfor ikke kryptovalutaer. ha et regulatorisk rammeverk eller lisensregime på plass for kryptovalutaoperatører.

Hvorfor er Bitcoin forbudt i Nigeria?

En rekke faktorer, fra politisk undertrykkelse til valutakontroll og utbredt inflasjon, har gitt næring til den forbløffende økningen av kryptovalutaer i Nigeria. I februar ble regjeringen skremt og forbød kryptovalutatransaksjoner gjennom lisensierte banker.

I hvilket land er Bitcoin ulovlig?

Kinas sentralbank har annonsert at alle transaksjoner med kryptovalutaer er ulovlige, og forbyr faktisk digitale tokens som Bitcoin. «Virtuelle valutarelaterte forretningsaktiviteter er ulovlige finansielle aktiviteter», sa People's Bank of China, og advarte at den «er alvorlig fare for sikkerheten til folks eiendeler».

Hvorfor bruker nigerianere Bitcoin?

Mange nigerianere bruker bitcoin for å sikre seg mot inflasjon ettersom naira fortsetter å miste sin verdi, så kryptohandlere og investorer fortsetter å finne måter å kjøpe bitcoin i Nigeria.

Anbefalt: