Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er spartansk myggutrydder forbudt?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er spartansk myggutrydder forbudt?
Hvorfor er spartansk myggutrydder forbudt?

Video: Hvorfor er spartansk myggutrydder forbudt?

Video: Hvorfor er spartansk myggutrydder forbudt?
Video: 🎋 НОВОЕ РАСТЕНИЕ БАМБУК СПАРТАНЕЦ! 💣 Plants vs Zombies 2 Растения против зомби 2 Прохождение 2024, Kan
Anonim

Stater som forbyr Eradicator-statene kunngjør vanligvis ikke hvorfor, men en siterte falske og villedende påstander, mangel på akseptable effektdata og tilstedeværelse av en rekke helsepåstander på selskapets nettside (her er arkiverte øyeblikksbilder) og Facebook-siden (selskapet er i ferd med å skjule påstandene).

Er spartansk myggutrydder trygt?

Safe, Natural Ingredients

The Spartan Mosquito Eradicator er et unikt trygt alternativ sammenlignet med andre systemer. Spartan bruker ingen sterke kjemikalier for å drepe mygg. I stedet består agnblandingen av s alt, sukker og gjær. Blandingen frigjør de samme lokkemidlene som lokker mygg til folk.

Blir Spartansk mygg saksøkt?

“The Spartan Mosquito Eradicator er en fullstendig svindel,” et gruppesøksmål anlagt i delstatene i New Yorks østlige distrikt. … I søksmålet sier Rosenfeld at han trodde på utsagnene om produktet som lovet myggeliminering i løpet av «90 dager», en «redusert befolkning på 15 dager» og «gjør-det-selv myggkontroll».

Hvilket kjemikalie er i spartansk myggutrydder?

Ideen er overraskende enkel – dette er en miljøsikker løsning som utnytter myggens svakheter ved å bruke lokkemidler de ikke kan motstå. Ingrediensene inkluderer natriumklorid (11,48%), sukrose (88,34%) og gjær (0,18%). Den eneste ingrediensen som ikke følger med produktet er vann.

Hvem eier spartansk myggutrydder?

HATTIESBURG, MS (WDAM) - En Hattiesburg-mann har oppfunnet et produkt på 20 dollar som han sier utrydder mygg i 90 dager. Jeremy Hirsch, president og medgründer av Hattiesburg-baserte Spartan Mosquito, sa at produktet har vært i arbeid i nesten fire år.

Anbefalt: