Logo no.boatexistence.com

Hvordan få et sjelslips?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få et sjelslips?
Hvordan få et sjelslips?

Video: Hvordan få et sjelslips?

Video: Hvordan få et sjelslips?
Video: HVORDAN FÅ ET ORGANISERT HJEM? | Del 3 - 19 ting du kan kvitte deg med I DAG! 2024, Kan
Anonim

A soul tie er en forbindelse med noen som er dypt innebygd i sjelen din, sier sertifisert sexterapeut De-Andrea Blaylock-Johnson, LCSW, CST, til mbg. "Ofte antas det å skje etter at du har samleie med noen," bemerker hun, og legger til at det ofte presenteres fra et svært ciskjønnet, heteronormativt perspektiv.

Hva er et åndelig sjelsbånd?

Definisjonen av sjelebånd er en åndelig forbindelse eller bånd mellom to mennesker. Mennesker som kommer inn i livet ditt påvirker deg på et åndelig, følelsesmessig, fysisk og sosi alt nivå. Et fysisk slips er det vanligste båndet folk opplever i løpet av livet.

Kan du få et sjelslips av å kysse?

Vet du at bare kyssing av en person kan få din sjel bundet, demonisk kodet og inngått pakt? Når spyttet ditt blander seg med et satanisk middel, kan det gi trolldom, og begynnelsen på sorger. Spytt i munnen til en agent er en dødelig gift. Husk at Judas forrådte Jesus med et kyss.

Er kyssing en synd?

Gjensidig hengivenhet mellom kjærlige partnere anses ikke som syndig av de fleste kristne kirkesamfunn. Det betyr imidlertid at vi bør være forsiktige med hva som er i våre hjerter og sørge for at vi opprettholder selvkontroll når vi kysser.

Hva er et positivt sjelebånd?

Et sjelebånd er som en kobling i sjeleriket mellom to mennesker. Det knytter deres sjeler sammen, noe som kan gi fjerde både fordelaktige resultater og/eller negative resultater. Den positive effekten av et sjelebånd: I et gudfryktig ekteskap knytter Gud de to sammen, og Bibelen forteller oss at de blir ett kjød

Anbefalt: