Logo no.boatexistence.com

Kan hudson odoi spille for Ghana?

Innholdsfortegnelse:

Kan hudson odoi spille for Ghana?
Kan hudson odoi spille for Ghana?

Video: Kan hudson odoi spille for Ghana?

Video: Kan hudson odoi spille for Ghana?
Video: Fencing as a footballer 🫣🤺😅 - Alexandra Ndolo 🆚 Callum Hudson-Odoi | BayerSportsFamily-Duell 2024, Kan
Anonim

"Han er bare 20, har god tid og evne til å legge til Englands landskamper." Den unge Chelsea-vingen førte til spekulasjoner da han tilbrakte sommeren i Ghana, der han er kvalifisert til å spille på grunn av at faren hans er født i landet. Han vil imidlertid ennå ikke ta avgjørelsen om å bytte troskap.

Er Hudson-Odoi kvalifisert til å spille for Ghana?

Callum Hudson-Odois internasjonale fremtid henger i en tynn tråd. Chelsea-vingen har spilt tre kamper for England, men har ikke spilt for dem siden 2019. Han er imidlertid kvalifisert til å spille for Ghana gjennom faren hvis han konkurrerer i en annen kamp for de tre Løver han kan ikke bytte.

Er Odoi en ghaneser?

Chelsea-vingen Callum Hudson-Odoi tilbrakte store deler av sommerferien i sine forfedres Ghana, og ikke bare for å besøke familie og venner, men for å gjøre en "positiv forskjell ".

Hvilket land spiller Hudson-Odoi for?

Callum James Hudson-Odoi (født 7. november 2000) er en engelsk profesjonell fotballspiller som spiller som kantspiller for Premier League-klubben Chelsea og England national team.

Hvor mye tjener Hudson-Odoi?

Callum Hudson-Odoi tjener £120,000 per uke, £6,240,000 per år spiller for Chelsea F. C. som AM (RLC). Callum Hudson-Odois nettoformue er £13 109 200. Callum Hudson-Odoi er 19 år gammel og ble født i England. Hans nåværende kontrakt utløper 30. juni 2024.

Anbefalt: