Logo no.boatexistence.com

Er golden shiners gode å spise?

Innholdsfortegnelse:

Er golden shiners gode å spise?
Er golden shiners gode å spise?

Video: Er golden shiners gode å spise?

Video: Er golden shiners gode å spise?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Juli
Anonim

beskrivelse. Den gylne shiner, eller amerikansk mort (Notemigonus cryseleucas), en større, grønnaktig og gylden ørekyte som oppnår en lengde på 30 cm og en vekt på 0,7 kg (1,5 pund), er både spiselig og verdifull som agn.

Smaker golden shiners godt?

Ja noen ganger og en lukt en gang også. De smaker best når de blir jaget med noen Dr McGillicuddys. Forholdene må være helt riktige og bittet må være sakte.

Er gylne skinner dårlige for dammer?

Med en liten munn virker gylne skinner som en pen good plass i dammen. De spiser som en tenåringsgutt; forskere bruker ordet altetende. De foretrekker kjøtt, og med en liten munn kan de ikke spise store biter. Så de beiter på grønnsaker hvis de må.

Hvor store blir gyldne skinner?

Golden shiners er små fisker med en tynn og dyp kropp, og et lite trekantet hode (fig. 1). Voksne er vanligvis mindre enn 15–25 cm lange. Øynene er store, svarte flekker i sølvkuler, munnen oppovervendt og halefinnen er gaffelformet.

Hva spiser en gyllen shiner?

Gylne skinner spiser plankton (små alger og dyr som flyter i vannsøylen) og veldig små krepsdyr. De spiser ved å suge inn plankton eller små krepsdyr ett om gangen. De kan også spise dragonymfer noen ganger.

Anbefalt: