Logo no.boatexistence.com

Kan noen gå på ata-showet?

Innholdsfortegnelse:

Kan noen gå på ata-showet?
Kan noen gå på ata-showet?

Video: Kan noen gå på ata-showet?

Video: Kan noen gå på ata-showet?
Video: УЖАСЫ НОЧЬЮ С ДЕМОНОМ В КВАРТИРЕ СЕАНС ЭГФ 2024, Juli
Anonim

Vi kommer rett ut og sier det: ATA-messen er stengt for publikum. Showet er et arrangement kun for medlemmer for bueskytings- og buejaktprodusenter, forhandlere og andre bransjefolk. De deltar på showet for å skrive bestillinger og gjøre forretninger.

Kan noen gå til ATA?

Ja. ATA håndhever strengt en policy som kun er for medlemmer for utstillere og deltakere. Videre er ATA-messen stengt for publikum for å sikre at industriforhandlere, produsenter og andre fagfolk kan fokusere på forretninger.

Hvor er ATA-showet i 2021?

Vi er sikre på at ATA-messen i 2021 vil finne sted som planlagt 7.–9. januar 2021, på the Indiana Convention Center, men vi vil fortsette å overvåke Indianapolis restriksjoner og formidle oppdateringer etter hvert som de blir tilgjengelige. Her er litt nyttig informasjon om det kommende showet.

Hva er ATA-jakt?

Archery Trade Association (ATA), er handelsgruppen som representerer produsenter, forhandlere, distributører, salgsrepresentanter og andre som jobber i bueskyting og buejaktindustrien. … ATA Trade Show er et medlemsdrevet, ordreskrivende arrangement for å fremme handel innen bueskyting og buejakt.

Hvordan blir jeg ATA-medlem?

Kvalifisering for aktivt/korresponderende medlemskap kan oppnås gjennom ett av følgende:

  1. Fullfører gjennomgang av aktiv medlemskap.
  2. Bestått ATA-sertifiseringseksamen.
  3. Få ATA Credentialed Interpreter-betegnelsen.

Anbefalt: