Logo no.boatexistence.com

Skal jeg flytte til woodlands tx?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg flytte til woodlands tx?
Skal jeg flytte til woodlands tx?

Video: Skal jeg flytte til woodlands tx?

Video: Skal jeg flytte til woodlands tx?
Video: Tent CAMPING in the SNOW - Fire - Dog - ASMR 2024, Kan
Anonim

Et hovedplanlagt samfunn, Woodlands har blitt et av de mest ettertraktede stedene å bo i området, og det er lett å se hvorfor: frodig, naturlig landskap, eksklusive spise- og shoppingområder, og massevis av underholdning. Så stor som Houston selv er, er Woodlands som en selvstendig boble av eksklusivt liv.

Er Woodlands Texas et fint sted å bo?

THE WOODLANDS, TEXAS – The Woodlands har fått en av de mest prestisjefylte rangeringene i sin historie da den ble kåret til den beste byen å bo i Amerika, ifølge Niche.com. The No. … Niche lanserte sin 2021 Best Places to Live-rangering i dag.

Hvorfor flytter folk til The Woodlands?

The Woodlands er en morsom, familievennlig Houston-forstad med et enestående fellesskap. Naboer blir venner, familier kan utforske mye av naturen, og underholdningsopplevelsen er ingen andre.

Er The Woodlands dyrt å leve?

The Woodlands er rangert som 192 av 273 byer over hele USA når det gjelder levekostnader. Levekostnadene i The Woodlands er 90,3 % av landsgjennomsnittet.

Er The Woodlands TX et trygt sted å bo?

The Woodlands er i 61. persentil for sikkerhet, noe som betyr at 39 % av byene er tryggere og 61 % av byene er farligere. … Kriminalitetsraten i The Woodlands er 22,44 per 1 000 innbyggere i løpet av et standardår. Folk som bor i The Woodlands anser generelt den nordvestlige delen av byen som den tryggeste.

Anbefalt: