Logo no.boatexistence.com

Skal utdrikningslag være en overraskelse?

Innholdsfortegnelse:

Skal utdrikningslag være en overraskelse?
Skal utdrikningslag være en overraskelse?

Video: Skal utdrikningslag være en overraskelse?

Video: Skal utdrikningslag være en overraskelse?
Video: Riise + Louise #4 2024, Kan
Anonim

Det meste av selve begivenheten er ment å være et uforglemmelig overraskelseseventyr som er planlagt av kjæresten og jentelaget; Det er imidlertid viktig å ha en samtale med bestiene dine for å fastsette noen spilleregler og snakke om hva slags utdrikningslag du ser for deg.

Skal et utdrikningslag være en overraskelse?

Ikke alle utdrikningslag involverer tonnevis med sprit og strippere. Hvis han ikke vil ha strippere (kanskje på grunn av en avtale med forloveden), ikke ikke "overrask" ham. Når brudgommen har bestemt seg for nattens festligheter, er det din jobb å få dem til å skje.

Hva er etiketten for utdrikningslag?

Hvem bør inviteres til utdrikningslag? Inviter alle medlemmene av brudeselskapet på brudens side. Ikke inviter noen utenfor brudefesten uten brudens uttrykkelige tillatelse.

Er det greit å ikke ha utdrikningslag?

Bachelorettefester er ikke for alle; Det kan hende det ikke fungerer logistisk for bryllupet ditt, eller det kan ikke interessere deg i det hele tatt. Hvis det er tilfelle, hopp for all del utdrikningslaget! Det bør forbedre bryllupsfeiringen din og bringe deg og venninnene dine nærmere hverandre.

Hva er brudenes ansvar på et utdrikningslag?

Selv om ansvaret for å planlegge et utdrikningslag vanligvis faller på the maid of honor, kan hvem som helst utføre rollen. Ja, bruden vil til slutt bestemme denne før-bryllupsfestens plassering, tema og kleskode, men det er planleggerens jobb å bringe hennes visjon til live.

Anbefalt: