Logo no.boatexistence.com

I ingeniør bachelor i realfag?

Innholdsfortegnelse:

I ingeniør bachelor i realfag?
I ingeniør bachelor i realfag?

Video: I ingeniør bachelor i realfag?

Video: I ingeniør bachelor i realfag?
Video: Webinar for studiesøkere: Studier innen teknologi og realfag 2024, Kan
Anonim

Bachelor of Science in Engineering (BR eller BSE) En Bachelor of Science in Engineering er den tradisjonelle ingeniørgraden som forbereder studentene til å jobbe som profesjonelle ingeniører og datavitere.

Føler ingeniørfag under Bachelor of Science?

A Bachelor of Engineering er akademisk lik en Bachelor of Science-grad og tillater sammenhengende masterstudier. På grunn av de mange mulighetene for spesialiseringer innen ingeniørfaget, finnes det flere gradstyper, for eksempel: Bachelor of Science in Engineering (B. Sc. in Eng.)

Hva er en naturvitenskapelig ingeniørgrad?

Det integrerer ingeniør-, biologisk-, kjemisk-, matematisk- og fysiske vitenskaper med kunst, humaniora, samfunnsvitenskap og profesjoner for å takle de mest krevende utfordringene og fremme godt -å være av det globale samfunnet.

Hva er forskjellen mellom Bachelor of Engineering og Bachelor of Science?

1. BSC- og BIng-kurs er bachelorgradsprogrammer som tildeles en student (av et universitet eller høyskole), som har fullført et akademisk program som varer mellom tre og fem år … BSC er en forkortelse som står for Bachelor of Science. På den annen side står BEng for Bachelor of Engineering.

Er BSC Bachelor of Engineering?

BSc står for Bachelor of Science og BEng står for Bachelor of Engineering. Disse to gradene har likheter, men kunnskapen og ferdighetene de tilbyr etter fullføringen er forskjellige.

Anbefalt: