Logo no.boatexistence.com

Kan gouramier leve med gullfisk?

Innholdsfortegnelse:

Kan gouramier leve med gullfisk?
Kan gouramier leve med gullfisk?

Video: Kan gouramier leve med gullfisk?

Video: Kan gouramier leve med gullfisk?
Video: goldfish and gourami fish together 2024, April
Anonim

Hvis du er fast bestemt på å blande gullfisk og gouramier, bør du vurdere både det indre og ytre miljøet i tanken. Gourami trenger finere underlag enn gullfisk gjør, men små til middels akvariegrus fungerer for begge. … Ikke prøv disse artene med gullfisk, som er rotete og tilbøyelige til å senke vannkvaliteten i tanken.

Hva er gode tankkamerater for gouramier?

Gouramier beveger seg sakte og holdes best sammen med fisk av samme størrelse som ikke er finnbitere eller for aktive. Større tetraer, andre levendebærere enn fancy guppyer, fredelige mothaker, de fleste danios og angelfish, kan alle være gode valg. Rådfør deg alltid med en akvarieekspert før du kjøper ny fisk til akvariet ditt.

Kan jeg fortsette å kysse gourami med gullfisk?

Kyssende fisk eller kyssende gouramis (Helostoma temmikii) hører ikke hjemme i samme akvarium som gullfisk (Carassius auratus auratus). Vannforholdene som de to fiskeartene trenger er for vidt forskjellige til at de kan leve sammen. … Begge lager fine keeperfisk, men bare i separate fisketanker.

Kan gouramier leve i kaldt vann?

Paradise Fish er også kjent som en Paradise Gourami fordi den er et av medlemmene som utgjør Gourami-familien. Paradise Fish er et utmerket valg for ferskvannsdyrfisk som setter pris på et kaldtvannsakvarium, selv om de også kan tilpasse seg varmere vann, siden de kan tilpasse seg et bredt spekter av temperaturer.

Hvorfor jager gouramien min gullfisken min?

Gouramier er mest territorielle mot andre Gouramier og er spesielt aggressive mot Gouramier av samme kjønn For å si det enkelt, hvis en fisk ser lik ut og er av samme kjønn, Gourami kan se dette som en trussel og vil bli aggressiv mot den andre fisken, ofte jage etter den eller nappe finnene.

Anbefalt: