Logo no.boatexistence.com

Hvorfor bjeffer hunden min av ingenting?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bjeffer hunden min av ingenting?
Hvorfor bjeffer hunden min av ingenting?

Video: Hvorfor bjeffer hunden min av ingenting?

Video: Hvorfor bjeffer hunden min av ingenting?
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - Дождь и снег с палаткой, брезентом и собакой 2024, Kan
Anonim

De forteller deg at de er angstelige, sultne, lei, glade, beskyttende eller har det vondt. Ofte kan du fortelle hva hunden din prøver å fortelle deg etter volumet, tonehøyden og hastigheten på bjeffingen. Å tillate hunden din å bjeffe ustanselig eller kreve ting fra deg vil bare øke oppførselen.

Hva gjør du når hunden din bjeffer av ingenting?

Når hunden din bjeffer, si «stille» med en rolig, fast stemme. Vent til de slutter å bjeffe, selv om det bare er for å trekke pusten, så ros dem og gi dem en godbit. Bare pass på å aldri belønne dem mens de bjeffer.

Hvorfor bjeffer hunden min om natten for ingenting?

Hvis hunden din bjeffer om natten, kan det være som svar på lyder som de følsomme ørene hans fanger opp som du ikke kan høre. Det kan også være fordi han ønsker å være nærmere deg i stedet for å være i kasse, eller fordi han er frustrert, har det vondt eller er ensom.

Skal jeg ignorere hunden min som bjeffer om natten?

Det er viktig at du ignorerer hunden din fullstendig hvis du føler at den bjeffer for oppmerksomhet, ellers fortsetter bjeffingen. Hvis du forteller hunden din "stille, "hyss" eller en annen vokalisering for å fortelle den om å slutte, regnes det som oppmerksomhet til hunden din. "

Hva kan jeg gi hunden min for å slutte å bjeffe om natten?

Løsning. For å stoppe hunden din fra å bjeffe må du bruke godbiter med høy verdi, som kylling eller en annen spesiell godbit, og gi henne den tiden hun trenger for å lære seg den nye oppførselen. Når hunden din bjeffer om natten, vent til øyeblikket hun er stille (ofte mellom bjeffingen) og si "takk" og gi henne en godbit.

Anbefalt: