Logo no.boatexistence.com

Er salvador i borderlands 3?

Innholdsfortegnelse:

Er salvador i borderlands 3?
Er salvador i borderlands 3?

Video: Er salvador i borderlands 3?

Video: Er salvador i borderlands 3?
Video: Borderlands 2 | Azurelands Mod Salvador Funny Moments And Drops | Day #1 2024, Juli
Anonim

Borderlands 3 viser til og med at Salvador fortsatt er på flukt i Guns, Love, and Tentacles DLC … Borderlands 3 har også gitt ut en ny historie-DLC hver tredje måned siden den slippes tilbake i september 2019. Kanskje det er plass til disse karakterene i den nye spillmodusen DLC, uansett hva Arms Race ender opp med å bli.

Er Axton og Salvador i Borderlands 3?

'Borderlands 3' avslører våpenkappløpsmodusdetaljer, bringer Salvador og Axton tilbake.

Er Salvador i Borderlands 3 DLC 3?

Borderlands 3 DLC: Salvador the Gunzerker

Spillerne vil samhandle med ham gjennom hele hovedhistorien, men han er også en kilde til noen få sideoppdrag. Spillere bør merke seg at det til høyre for stangen er tre ettersøkte tegn.

Er Moze som Salvador?

Når Moze begynner å føle at Salvador er når hun går ned i " Bottomless Mags"-ferdighetstreet, med to minivåpen festet til jernbjørnen sin. Hun har ferdigheter som gjør at noen skudd ikke bruker ammunisjon, noen ferdigheter som regenererer ammunisjon, og en utvidelse av minipistolene hennes som øker oppetiden før overoppheting.

Hvorfor er Salvador så kort?

Fra Wiki: 36 år gammel, Salvador er en lokal, født og oppvokst på planeten Pandora. Han står i en høyde på 5'4 (~163cm). Denne forkrøplede veksten viser seg å skyldes mye steroidbruk gjennom hele livet hans.

Anbefalt: