I hvilken alder døde apj abdul kalam?

Innholdsfortegnelse:

I hvilken alder døde apj abdul kalam?
I hvilken alder døde apj abdul kalam?

Video: I hvilken alder døde apj abdul kalam?

Video: I hvilken alder døde apj abdul kalam?
Video: 3 Audiobooks Everyone should listen Atleast Once In their lifetime #audible #audiobook #booktube 2024, September
Anonim

Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam var en indisk romfartsforsker som fungerte som Indias 11. president fra 2002 til 2007. Han er født og oppvokst i Rameswaram, Tamil Nadu og studerte fysikk og romfartsteknikk.

Døde APJ Abdul Kalam?

APJ Abdul Kalams dødsårsdag: 27. juli 2015 holdt Dr Kalam en forelesning på IIM, Shillong, hvor han kollapset og døde på grunn av en hjertestans. … Avul Pakir Jainulabdeen Abdul Kalam, Indias tidligere president, døde 27. juli 2015.

I hvilket land døde Abdul Kalam?

Kalam, landets mest elskelige president, fungerte som den 11. presidenten i India mellom 2002 og 2007. Han fikk hjertestans mens han holdt en tale på IIM Shillong og kollapset, fører til hans død.

Er i dag Abdul Kalams dødsdag?

I dag ( 27. juli) er det sjette dødsdagen for tidligere president Dr APJ Abdul Kalam. Dr. APJ Abdul Kalam, kjent som 'Indias missilmann', bidro ikke bare til vitenskapen, men fungerte også som Indias 11. president og ble ansett som 'folkets president'.

Er APJ Abdul Kalam bursdag i dag?

15. oktober, som er bursdagen til Dr APJ Abdul Kalam, minnes som verdensstudentenes dag. Det har blitt feiret over hele verden til ære for ham siden 2010.

Anbefalt: