Logo no.boatexistence.com

Er skrøpelighet basert på en sann historie?

Innholdsfortegnelse:

Er skrøpelighet basert på en sann historie?
Er skrøpelighet basert på en sann historie?

Video: Er skrøpelighet basert på en sann historie?

Video: Er skrøpelighet basert på en sann historie?
Video: UNSOUND | Based on a True Story 2024, Juli
Anonim

Løst basert på saken om den amerikanske seriemorderen Joseph Kallinger som myrdet tre personer og torturerte fire familier Han begikk disse forbrytelsene med sin 13 år gamle sønn Michael mellom 1974- 1975 i New Jersey. Kallinger påberopte seg galskap og hevdet at Gud hadde bedt ham om å drepe.

Hvem var gudenes håndmorder?

Fenton Meiks (Matthew McConaughey) besøker FBI-agent Wesley Doyle (Powers Boothe) og hevder at broren Adam er den skyldige i seriemordene "Guds hånd". Fenton sier at Adam har begått selvmord, noe som får Fenton til å oppfylle et løfte om å begrave broren sin i en offentlig rosehage i hjembyen deres Thurman.

Hva skjedde på slutten av skrøpelighet?

På slutten blir det imidlertid avslørt at telleren faktisk er Adam, og han har kommet for å drepe FBI-agenten for å være en "demon", ettersom det viser seg at han drepte sin egen mor. Saken er at agenten innrømmer skyld, til tross for at Adam tilsynelatende ikke har noen mulighet til å vite sannheten.

Hvor gammel er Fenton i skrøpelighet?

Fra Fentons 10 år gamle (Matt O'leary) synspunkt (som vi i økende grad lærer å lese som muligens upålitelig), lærer vi om hvordan han og hans yngre bror Adams (Jeremy Sumpter) idylliske barndom ble knust den dagen deres enslige forsørger-mekaniker-far (Bill Paxton, som også regisserer) drømmer om en visjon …

Hvor skummelt er skrøpelighet?

Skjørhet er en av de sanneste destillasjonene av terroren som barn kan føle, men sjelden artikulerer, og spesielt øyeblikket i barndommen når du først sliter med erkjennelsen av at foreldrene dine kanskje ikke bare være feilbarlig, men vrangforestilling eller ond.

Anbefalt: