Hvorfor ville chielo med ezinma?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor ville chielo med ezinma?
Hvorfor ville chielo med ezinma?

Video: Hvorfor ville chielo med ezinma?

Video: Hvorfor ville chielo med ezinma?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Oktober
Anonim

Chielo er en prestinne og hun forteller Ezinmas mor at Agbala, orakelet for åsene og hulene, ønsker å se Ezinma Dette er veldig skremmende for både Ekwefi og Owkwonkwo fordi Ezinma er deres favorittbarn. Dagen etter tar Chielo Ezinma og vil ikke at foreldrene hennes skal følge dem.

Hvorfor tar Chielo Ezinma?

Chielo kommer til Okonkwos eiendom for å hente Ezinma fordi Agbala, oraklet, vil se jenta Okonkwo trygler henne om å komme tilbake og sier at barnet sover. Ekwefi vil reise med datteren sin, men får beskjed om å komme til Agbala uten å bli tilk alt vil føre til en forbannelse.

Hvem ønsket Chielo å bringe Ezinma til?

Chielo ønsket å ta Ezinma for å se Agbala. Hva gjorde Ekwefi? Hun fulgte Chielo og Ezinma til hulen Agbala. Du har nettopp studert 12 termer!

Hva sier Chielo om Ezinma?

Som resten av landsbyen, mener Chielo at Ezinma er en ogbanje, eller den ondsinnede ånden til et dødt barn som kommer tilbake i andre kropper. Det er insinuert at Chielo til og med kan tro at Ezinma er ogbanje til sitt eget døde barn.

Hvorfor favoriserer Okonkwo Ezinma?

Hvorfor favoriserer Okonkwo Ezinma? Han føler at hun har en beslektet maskulin ånd. Hun utmerker seg i oppdrett. Hun er vakker og vil kreve en høy brudepris.

Anbefalt: