Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom ortorombisk og romboedral?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom ortorombisk og romboedral?
Hva er forskjellen mellom ortorombisk og romboedral?

Video: Hva er forskjellen mellom ortorombisk og romboedral?

Video: Hva er forskjellen mellom ortorombisk og romboedral?
Video: Økologisk kylling – Hva gjør den økologisk? | Økoprat 2024, Juli
Anonim

Som adjektiver er forskjellen mellom romboedral og ortorhombisk. er at rhombohedral har (krystallografi) tre like akser og skråvinkler mens ortorhombic er (krystallografi) som har tre ulike akser i rette vinkler.

Hva er forskjellen mellom Triclinic og rhombohedral?

In context|crystallography|lang=en termer forskjellen mellom romboedral og triclinic. er at rhombohedral har (krystallografi) tre like akser og skråvinkler mens triclinic har (krystallografi) tre ulike akser som alle krysser i skrå vinkel.

Hva er forskjellen mellom tetragonal og ortorhombisk?

Ortorhombic: Tre innbyrdes perpendikulære akser av forskjellige lengder. Tetragonal: Tre innbyrdes perpendikulære akser, to er like, den tredje (vertikal) er kortere.

Hva er forskjellen mellom ortorhombisk og monoklinisk?

In context|crystallography|lang=en termer forskjellen mellom monoklinisk og ortorhombisk. er at monoklinisk har (krystallografi) tre ulik akser med to vinkelrette og ett skrå skjæringspunkt, mens ortorombisk er (krystallografi) med tre ulike akser i rette vinkler

Hvordan er de kubiske og tetragonale systemene like?

In context|crystallography|lang=en termer forskjellen mellom kubisk og tetragonal. er at kubikk er (krystallografi) med tre like akser og alle vinkler 90° mens tetragonal er (krystallografi) med to like akser og en ulik, og alle vinkler 90°.

Anbefalt: