Logo no.boatexistence.com

Er borede og slissede rotorer gode for tauing?

Innholdsfortegnelse:

Er borede og slissede rotorer gode for tauing?
Er borede og slissede rotorer gode for tauing?

Video: Er borede og slissede rotorer gode for tauing?

Video: Er borede og slissede rotorer gode for tauing?
Video: Top 10 SnowRunner CONSOLE mods 2024, Juli
Anonim

Drilled & Slotted Kryssborede og slissede rotorer er bra for tunge slepekjøretøy. Hullene hjelper dem å kjøre kjøligere. Sporene hjelper putene til å bite. Disse fordelene kan gi konsekvent, effektiv bremsing på en sleperigg.

Er borede og slissede rotorer dårlige for daglig kjøring?

BORTE rotorer er bedre for din daglige kjøring fordi de er mindre utsatt for å vri seg eller få høye flekker, og de er vanligvis lettere på bremseklosser, men de yter ikke like godt under ekstrem bremsing som Slotted.

Trenger jeg slissede rotorer for sleping?

Når du trekker en tilhenger, eller bare kjører et tyngre kjøretøy, må du ta hensyn til høyere energioppbygging. Du må sørge for at bremseklossene dine kan fungere godt ved både kalde og varme temperaturer med pålitelig friksjon. Borede og slissede rotorer øker kjølingen og hindrer at bremsedeler overopphetes

Er borede og slissede rotorer bra for offroad?

boring svekker dem og får dem til å sprekke. jeg ville valgt slotted. Jeg har et sett med powerslot-rotorer på jeepen min, og de fungerer utmerket både på og utenfor veien. sporene hjelper til med å rense vann og gjørme fra rotoren.

Er borede rotorer gode for sleping?

Drillede og slissede rotorer fungerer spesielt godt for tauekjøretøy, lastebiler og andre biler som bærer tung last. Tyngre kjøretøy krever mer energi for å stoppe trygt, og denne typen bremserotorer utmerker seg ved å levere den. Borede og slissede bremserotorer er også fine for generell bruk i gatekjøretøy.

Anbefalt: