Hva brukes andrews levers alter til?

Innholdsfortegnelse:

Hva brukes andrews levers alter til?
Hva brukes andrews levers alter til?

Video: Hva brukes andrews levers alter til?

Video: Hva brukes andrews levers alter til?
Video: ЛЮБОВНИКИ ПРИНЦЕССЫ ДИАНЫ# Принцесса Уэльская# Леди Ди#Lady Diana# 2024, Oktober
Anonim

Andrews Liver S alts er et merke av natriumbikarbonat, sitronsyre og magnesiumsulfat. Andrews virker effektivt som et syrenøytraliserende og avføringsmiddel for å lindre for halsbrann, fordøyelsesbesvær og forstoppelsessymptomer.

Når bør jeg ta Andrews levers alt?

Hvordan tar du: Voksne: For urolig mage, fordøyelsesbesvær og overtilfredshet, mål en 5 ml skje i et glass vann og drikk. Ta etter behov, opptil maks 4 ganger om dagen. For forstoppelse, mål to nivåer på 5 ml skjeer i et glass vann og drikk. Ta før frokost eller ved sengetid

Hva er Andrews-levers alter bra for?

Andrews Original S alts 250g gir rask og effektiv lindring fra urolig mage, for å lindre fordøyelsesbesvær, overflødig syre og hjelper til med å lindre forstoppelse. Andrews-s alter, tradisjonelt kjent som Andrews-levers alter, har et avføringsmiddel og syrenøytraliserende virkning for å lindre symptomer på urolig mage eller fordøyelsesbesvær.

Får Andrews-levers alter deg til å bæsj?

Osmotiske avføringsmidler holder på væsken i tarmen, som deretter myker opp avføringen. Det kan ta flere dager før de jobber. Eksempler på denne typen avføringsmiddel er: melk av magnesia, som er magnesiumhydroksid; Epsom-s alter eller Andrews-levers alter, som er magnesiumsulfat; og avføringsmidler som inneholder polyetylenglykol.

Er Andrews-levers alter og Epsom-s alter det samme?

Produktet er likt Enos s alter og Kruschen-s alter, og en mild form for Epsom-s alter. Begrepet "levers alter" eller "helses alter" brukes vanligvis om et avføringsmiddel. Andrews Liver S alts ble først solgt fra 1894, av William Henry Scott og William Murdoch Turner.

Anbefalt: