Logo no.boatexistence.com

Hva er en keratinføning?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en keratinføning?
Hva er en keratinføning?

Video: Hva er en keratinføning?

Video: Hva er en keratinføning?
Video: Keratin blow dry | 72hair | Paul Watts Hair 2024, Kan
Anonim

En keratinbehandling, noen ganger k alt en brasiliansk blowout eller brasiliansk keratinbehandling, er en kjemisk prosedyre vanligvis utført i en salong som kan få håret til å se rettere ut i så lenge som 6 måneder. Den tilfører intens glans til håret og kan redusere krus.

Hvor lenge varer en keratin i føning?

Så hvor lenge kan jeg forvente at en keratinføning varer? «En god keratinbehandling bør vare rundt 3 måneder,» sier Chris. «Hvis du gjør det regelmessig, vil det begynne å ha en akkumulerende effekt, noe som betyr at det legger seg på håret ditt; du kan i teorien få opptil 6 måneder med jevnhet og håndterbarhet ut av det.

Hva gjør en føning med keratin?

En keratinbehandling er en semi-permanent kjemisk utjevningsbehandling som kan glatte håret, gi glans og eliminere krus i opptil seks måneder. Den fungerer ved å danne et belegg over håret for å etterligne glatthet og glans.

Er en keratin-utblåsing bra for håret ditt?

Konklusjonen. En brasiliansk utblåsning kan være skadelig for helsen og håret ditt En av hovedingrediensene er et kjent kreftfremkallende kjemikalie, formaldehyd. Brasilianske utblåsninger og andre utjevningsbehandlinger inneholder også andre kjemikalier som kan forårsake bivirkninger og allergiske reaksjoner.

Tørker keratin skadet hår?

Er keratinbehandlinger skadelige? Selv om det er trygt å si at de fleste keratinbehandlinger ikke skader håret ditt – noen behandlinger kan det, så det er verdt å se etter disse. … Keratinbehandlinger bryter ikke bindingene inne i håret, men danner et jevnt belegg over håret i stedet.

Anbefalt: