Logo no.boatexistence.com

Hvilken homeopatisk medisin er bra for leveren?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken homeopatisk medisin er bra for leveren?
Hvilken homeopatisk medisin er bra for leveren?

Video: Hvilken homeopatisk medisin er bra for leveren?

Video: Hvilken homeopatisk medisin er bra for leveren?
Video: Homeopathy, quackery and fraud | James Randi 2024, Kan
Anonim

Berberis Vulgaris- et utmerket middel for å oppnå kombinert nyre- og leverdrenering og avgiftning. Chelidonium- for drenering av galleblæren og lever eller betennelse i leveren, spesielt som følge av rik mat, misbruk av alkohol og narkotika/kunstige medisiner.

Hva er homeopatisk medisin for leveren?

Chelidonium 6X og Thuja 30C er vår standardprotokoll for tilfeller av kronisk viral hepatitt. Chelidonium har en sterk mengde forskning som støtter bruken av det for leversykdom, og Thuja er effektiv til å behandle en lang rekke virusinfeksjoner (se diskusjonsdelen).

Er homeopati bra for leversykdom?

Homeopati bør betraktes som et levedyktig og et viktig alternativ for pasienter med ulike typer leversykdommer. Det kan trygt redusere lidelse og forkorte restitusjonsperioden for akutte sykdommer. Ved kronisk leversykdom kan homeopati holde parametere i sjakk og gi høy livskvalitet.

Hvilken medisin er best for leveren?

Milk tistel. Melketistel har blitt brukt til å behandle leversykdommer i mer enn 2000 år. Det er den urteingrediensen som oftest brukes ved leverplager i USA.

Er Lycopodium bra for leveren?

Innledning: Homeopatisk Lycopodium clavatum er indisert for forstyrrelser i fordøyelsessystemet og dets hjelpeorganer, inkludert atoni av leveren og levervevssvikt. Dette antyder at det kan ha effekt på medikamentindusert hepatitt, slik det forekommer ved overdosering av paracetamol.

Anbefalt: