Logo no.boatexistence.com

Bør jeg oppsøke en onkolog for prostatakreft?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg oppsøke en onkolog for prostatakreft?
Bør jeg oppsøke en onkolog for prostatakreft?

Video: Bør jeg oppsøke en onkolog for prostatakreft?

Video: Bør jeg oppsøke en onkolog for prostatakreft?
Video: Sangramento vaginal pós menopausa: SERÁ QUE É CÂNCER ? 2024, Kan
Anonim

Du kan ha blitt diagnostisert med prostatakreft av en primærlege, en internist eller en urolog, men prostatakreften din må behandles av en onkolog, som er en lege som spesialiserte seg på behandling av kreft.

Oppsøker du en onkolog for prostatakreft?

Hva slags lege bør jeg oppsøke? Du kan ha blitt diagnostisert med prostatakreft av en primærlege, en internist eller en urolog, men prostatakreften din må behandles av en onkolog, som er en lege som spesialiserer seg på behandling av kreft.

Hvem er den beste legen for prostatakreft?

Urologen spiller en nøkkelrolle i behandlingen av menn med prostatakreft, fra diagnose til behandling. Urologen kan utføre kirurgi og foreskrive legemidler som endokrin terapi for å behandle prostatakreft.

Hvilken type lege jobber med prostatakreft?

Hvem behandler prostatakreft? Hovedtypene av leger som behandler prostatakreft inkluderer: Urolog: En kirurg som behandler sykdommer i urinveiene og det mannlige reproduktive systemet (inkludert prostata) Stråleonkolog: En lege som behandler kreft med strålebehandling.

Hva slags lege bør jeg oppsøke for prostataproblemer?

Urolog . Urologer er leger som er spesifikt opplært til å håndtere tilstander i de mannlige reproduktive organer og i både mannlige og kvinnelige urinveier.

Anbefalt: