Logo no.boatexistence.com

Er mazda-proteger gode biler?

Innholdsfortegnelse:

Er mazda-proteger gode biler?
Er mazda-proteger gode biler?

Video: Er mazda-proteger gode biler?

Video: Er mazda-proteger gode biler?
Video: Как проверить генератор. За 3 минуты, БЕЗ ПРИБОРОВ и умений. 2024, Kan
Anonim

A Mazda protege er en flott bil for å komme seg fra punkt A til punkt B. Det er en veldig bruksbil. Billig å fikse og vedlikeholde, men veldig pålitelig og får god bensinkjøring (vanligvis rundt 34 mpg for meg). … Men hvis du leter etter en flott liten billig og pålitelig bil, trenger du ikke lete lenger.

Hvor lenge vil en Mazda-protege vare?

Vi har lagt over 200 000 miles på Mazda-protesen vår, og den har aldri sviktet oss. Hvis du utfører regelmessig vedlikehold, vil det vare for alltid.

Er 2000 Mazda protege gode biler?

Mazda Protege er like romslig som mange av de dyrere mellomstore bilene. Protege tilbyr et komfortabelt interiør, en komfortabel tur, god høyhastighetsstabilitet og utmerket håndtering.

Er Mazda Millenia gode biler?

The Millenia har vært en flott bil og ser fortsatt bra ut og kjører med 158 000 miles. Mazda-biler er en god verdi, men det er ingenting i denne klassen i den nåværende produktlinjen.

Hva er en Mazda-protesje?

Mazda Familia (japansk: マツダ ファミリア, Matsuda Famiria), også markedsført fremtredende som Mazda 323 og Mazda Protegé, er en liten familiebil som ble produsert av Mazda mellom kl. 1963 og 2003. Familia-linjen ble erstattet av Mazda3/Axela for 2004.

Anbefalt: