Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom otologi og otolaryngologi?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom otologi og otolaryngologi?
Hva er forskjellen mellom otologi og otolaryngologi?

Video: Hva er forskjellen mellom otologi og otolaryngologi?

Video: Hva er forskjellen mellom otologi og otolaryngologi?
Video: Григорий Хайтин: сложность, метабиология, Гёдель, холодный синтез 2024, Kan
Anonim

Otologi, en subspesialitet av Otolaryngology, er medisinsk behandling av øret og hørselsrelaterte lidelser … I forbindelse med Nevrotology, De er Otolaryngologist, men en Otolaryngologist kan fullfør et stipend for å motta tilleggsopplæring for øre- og nevrologiske lidelser.

Hva er forskjellen mellom ontologi og otolaryngologi?

Sammendrag. Både ØNH-leger (otolaryngologer) og otologer får tilsvarende opplæring, men en otolog får spesialisert opplæring i øret. En otolog spesialiserer seg på øret mens en audiograf spesialiserer seg på hørsel.

Hva er forskjellen mellom en otolaryngologist og en ØNH?

Med andre ord, det er ingen forskjell mellom en otolaryngolog og ØNH. De er ett og det samme, hvor sistnevnte er den stenografiske versjonen som er mye lettere å huske og uttale. Et annet eksempel er gastroenterologen, ofte kjent som GI.

Hva er ØNH-otologi?

Otolaryngologi er en medisinsk spesialitet som er fokusert på ører, nese og svelg Det kalles også otolaryngologi-hode- og nakkekirurgi fordi spesialister er utdannet i både medisin og kirurgi. … I følge American Academy of Otolaryngology er det den eldste medisinske spesialiteten i USA.

Hva gjør en ØNH ved første avtale?

Avhengig av årsaken til besøket, vil ØNH-en utføre en fysisk og visuell undersøkelse. Dette kan inkludere å se i ørene, nesen og halsen. Nakken, halsen, kinnbeina og andre områder av ansiktet og hodet kan ha hjertebank.

Anbefalt: