Hva gjør reggie bush nå?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør reggie bush nå?
Hva gjør reggie bush nå?

Video: Hva gjør reggie bush nå?

Video: Hva gjør reggie bush nå?
Video: Former USC Legend Reggie Bush Sues NCAA, Wants Heisman Trophy Back | Paper Route Clip 2024, Oktober
Anonim

Han fungerer nå som høyskolefotballanalytiker for Fox Sports.

Hvorfor ble Reggie Bushs Heisman forlatt?

Bush returnerte Heisman Trophy etter en fire år lang NCAA-undersøkelse som fant at Bush med tilbakevirkende kraft ikke var kvalifisert for sin trofévinnende 2005-sesong fordi han og familien hans aksepterte utillatte fordeler som inkludert kontanter, reiseutgifter og et hus i San Diego-området uten leie.

Vil Reggie Bush bli gjeninnsatt?

Reggie Bush vil ikke få Heisman Trophy gjeninnført til tross for ny NCAA-regel. NCAA sa onsdag at de ikke ville undersøke tidligere straffer etter den nye regelendringen som tillater college-idrettsutøvere å bli bet alt for sin berømmelse, noe som potensielt stenger døren for Reggie Bushs bud på å få hans 2005 Heisman Trophy gjeninnført.

Hva gjorde NCAA med Reggie Bush?

I 2010 konkluderte NCAA en undersøkelse som avslørte Bush og hans familie hadde mottatt upassende fordeler mens han var studentidrettsutøver ved USC. Bush kunngjorde at han ville miste tittelen som Heisman-vinner og forlot 2005-prisen.

Hva er Tom Brady nettoverdi?

Nettoverdien til supermodellen som ble gründer er $400 millioner, rapporterte Celebrity Net Worth. Bradys lang levetid som NFL-quarterback er sjelden. Ifølge Statista.com er den gjennomsnittlige NFL-quarterbackens karriere bare 4,44 år. Det betyr imidlertid ikke at Brady senker farten.

Anbefalt: