Logo no.boatexistence.com

Er wolf creek en sann historie?

Innholdsfortegnelse:

Er wolf creek en sann historie?
Er wolf creek en sann historie?

Video: Er wolf creek en sann historie?

Video: Er wolf creek en sann historie?
Video: Australia's real life Wolf Creek horror story | 60 Minutes Australia 2024, Kan
Anonim

Wolf Creek er ikke direkte basert på en sann historie, selv om en tittel i starten sier "basert på faktiske hendelser". Det ble delvis antydet av de grufulle detaljene om backpacker-drapene begått av Ivan Milat på 1990-tallet, men disse drapene ble begått i en statsskog nær Sydney.

Hvem er Wolf Creek basert på?

Den beryktede australske seriemorderen som inspirerte skrekkfilmen «Wolf Creek» har dødd etter mer enn 20 år i fengsel, uten å tilstå noen av de syv drapene han ble dømt for. Ivan Milat døde tidlig søndag på Long Bay Hospital i en alder av 74.

Lever Wolf Creek-morderen fortsatt?

Backpacker-morderen, Milat, døde i en alder av 74 år, klokken 4.07 den 27. oktober 2019, som følge av spiserørskreft.

Var Mick Taylor ekte?

Men den sanne historien ovenfor er ikke den eneste som påvirket Wolf Creek-filmen. Karakteren til Mick Taylor, den tilsynelatende vennlige og hjelpsomme bush-fyren, er modellert på Ivan Milat Milat var en seriemorder som plukket opp haikere og tok dem med inn i skogen hvor han torturerte og drepte dem.

Når skjedde Wolf Creek-drapene?

Snowtown-mordene ble også sagt å ha påvirket aspekter av Wolf Creek-komplottet. Drapene skjedde mellom 1992 og 1997 En gruppe på fem menn og en kvinne fra byen Adelaide drepte 11 mennesker og deponerte likene deres i tønner med syre lagret i et nedlagt bankhvelv i lille byen Snowtown.

Anbefalt: