Logo no.boatexistence.com

Hvordan bekjemper vaccinia kreft?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bekjemper vaccinia kreft?
Hvordan bekjemper vaccinia kreft?

Video: Hvordan bekjemper vaccinia kreft?

Video: Hvordan bekjemper vaccinia kreft?
Video: 다이어트 45강. 최상의 다이어트 방법, 살을 빼는 가장 좋은 방법. the best way to lose weight. 2024, Kan
Anonim

Vaccinia-virus har blitt brukt som (1) et leveringsmiddel for anti-krefttransgener, (2) en vaksinebærer for tumorassosierte antigener og immunregulerende molekyler i kreftimmunterapi, og (3) et onkolytisk middel som selektivt replikerer i og lyserer kreftceller.

Hva forårsaker vacciniavirus?

Vacciniavirusinfeksjon er vanligvis svært mild og gir ofte ikke symptomer hos friske individer, selv om den kan forårsake utslett og feber. Immunresponser generert fra en vacciniavirusinfeksjon beskytter personen mot en dødelig koppeinfeksjon.

Er vaccinia et onkolytisk virus?

Onkolytisk vacciniavirus er for tiden under evaluering som et biologisk antikreftmiddel i kliniske studier. Denne behandlingen utnytter den lytiske naturen til en virusinfeksjon for å utrydde svulstmassen på en kreftcellespesifikk måte.

Fungerer kreft som et virus?

Sammendrag: I en studie som kan forklare hvorfor noen brystkreftformer er mer aggressive enn andre, sier forskere at de nå forstår hvordan kreftceller tvinger normale celler til å oppføre seg som virus -- lar svulster vokse, motstå behandling og spre seg.

Hva er en onkolytisk vaksine?

Onkolytiske virus er ideelle plattformer for tumorvaksinasjon fordi de kan mediere direkte in situ-drap av tumorceller som frigjør et bredt spekter av tumorantigener og alarminer eller faresignaler og dermed krysser -primende antitumor cytotoksiske T-lymfocytter (CTL), som medierer indirekte dreping av uinfiserte …

Anbefalt: