Logo no.boatexistence.com

Hva er gallebærhonning?

Innholdsfortegnelse:

Hva er gallebærhonning?
Hva er gallebærhonning?

Video: Hva er gallebærhonning?

Video: Hva er gallebærhonning?
Video: Gallberries 2024, Juli
Anonim

Gallbærhonning er hentet fra en liten eviggrønn kristtornbusk (også kjent som blekkbær) som vokser langs den sørlige Atlanterhavs- og Gulfkysten og produserer mest honning i furuskogene og sumper i det sørlige Georgia og det nordlige Florida. … Gallebær er en av de høyeste honningene for diastaseenzymer.

Hva er fordelene med gallebærhonning?

Gallbærhonning inneholder vitamin C, vitamin E og betakaroten som kroppen din omdanner til vitamin A. Alle disse næringsstoffene er en stor del av grunnen til at honning er en god alternativ til sukker. Men for mange mennesker er kristtornhonningens beste fordel den veldig søte smaken.

Er gallebærhonning bra mot allergier?

Andre kilder oppgir at gallebær, som høstes fra kristtornbusken, også vokser rikelig i våtmarkene i Sørøst-Florida og Gulf- og Søratlanterhavskysten. Denne lokale honningen anbefales for personer med allergier.

Hvordan ser Gallberry ut?

Gallberrys blomster er grønnhvite med fire og seks avrundede kronblader som omgir en lysegrønn overordnet eggstokk De er født i bladakslene, enten som enkeltblomster (hun) eller i cymes (mann eller kvinne). Bladene er eggformede til elliptiske, blanke og mørkegrønne med blekgrønn underside. De er vekselvis arrangert.

Hva er Tupelo-honning bra for?

Tupelo-honning har et uvanlig høyt fruktose-til-glukose-forhold. Denne kvaliteten lar kroppen frigjøre energien i sukkermolekylene over lengre tid og reduserer følelsen av et "krasj" betydelig som ofte forbindes med sukrose, også kjent som hvitt eller raffinert sukker.

Anbefalt: