Logo no.boatexistence.com

Er acor en god aksje å kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Er acor en god aksje å kjøpe?
Er acor en god aksje å kjøpe?

Video: Er acor en god aksje å kjøpe?

Video: Er acor en god aksje å kjøpe?
Video: Er Bolig en god Investering? Bedre enn Aksjer? 2024, Kan
Anonim

De økonomiske helse- og vekstutsiktene til ACOR demonstrerer potensialet til å underprestere markedet Den har for tiden en vekstscore på F. Nylige prisendringer og revisjoner av inntektsestimater indikerer at dette vil ikke være en god aksje for momentuminvestorer med en momentumscore på F.

Vil ACOR-aksjen gå opp?

Acorda Therapeutics Inc (NASDAQ:ACOR)

De 1 analytikerne som tilbyr 12-måneders prisprognoser for Acorda Therapeutics Inc har et medianmål på 10,00, med et høyt estimat på 10,00 og et lavt estimat på 10,00. Medianestimatet representerer en +146,91 % økning fra siste pris på 4,05.

Er Acorda Therapeutics en god aksje å kjøpe?

Acorda Therapeutics har mottatt en konsensusvurdering på Kjøp. Selskapets gjennomsnittlige vurderingspoeng er 3,00, og er basert på 1 kjøpsvurdering, ingen hold-vurderinger og ingen salgsvurderinger.

Vil Acorda overleve?

Acorda er i overlevelsesmodus og markedsverdien gjenspeiler den vanskelige situasjonen selskapet er i.

Hva skjedde Acorda Therapeutics?

Acorda Therapeutics, Inc. (Nasdaq: ACOR) kunngjorde i dag at de har inngått en definitiv avtale om å selge sin INBRIJA-produksjonsvirksomhet i Chelsea, Massachusetts til Catalent for $80 millioner i kontanter… Acorda annonserte også en restrukturering av selskapet for å redusere kostnadene og fokusere ressursene på INBRIJA.

Anbefalt: