Logo no.boatexistence.com

Hva er teaklukt?

Innholdsfortegnelse:

Hva er teaklukt?
Hva er teaklukt?

Video: Hva er teaklukt?

Video: Hva er teaklukt?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Caribbean Teakwood er en dristig, kompleks duft med bred appell. Den leder med krydret toppnoter av ingefær, pepperkorn og krydder. … Denne duften er fylt med naturlige essensielle oljer, inkludert sedertre, patchouli, sort pepper og pimentbær.

Er teakwood en maskulin duft?

Teakwood er en maskulin jord- og treaktig duft som vil få alle til å slutte med det de gjør for å nyte duften av denne duften.

Lukter teak som cologne?

Mahogni Teakwood er definitivt en duft som elsker det eller hater det blant BBW-fellesskapet. En ting som alle er enige om er imidlertid at den lukter NØYAKTIG som Abercrombie and Fitchs cologne k alt Fierce!

Hva er teak-duft godt for?

Den er kun beregnet for kosmetikk og hjemmebruk. Den anbef alte bruken av denne duftoljen er for hjemme- og bildiffusjon; fortynnet i kroppspleieformuleringer; stearinlys og såpeproduksjon; hjemmelagde rengjøringsprodukter; og eksisterende uparfymerte produkter.

Hvordan lukter teak-duftolje?

Teakwood Fragrance Oil - Topper noter av rav og musk med hint av lær og tobakk. Hjertet i denne duften er lagret teak, patchouli og sandeltre blandet med bakgrunnsnoter av svart te.

Anbefalt: