Logo no.boatexistence.com

Hvor er Outwood Academy?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er Outwood Academy?
Hvor er Outwood Academy?

Video: Hvor er Outwood Academy?

Video: Hvor er Outwood Academy?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Outwood Grange Academy er en ungdomsskole og sjette klasse med akademistatus i Outwood, nær Wakefield, England. Den har et blandet inntak av både gutter og jenter i alderen 11–18 år, og har over 2 100 elever i gang med en omfattende opptakspolicy.

Hvor mange Outwood-akademier er det?

Heve standarder og transformere livene til over 25 000 studenter i over 30 akademier. Outwood Grange Academies Trust er en veldedighetsorganisasjon for utdanning og ideell sponsor for grunnskoler, ungdomsskoler og ungdomsskoler.

Er Outwood Academy privat?

Outwood Grange Academies Trust (OGAT) er en multi-akademi trust (MAT) som driver trettisju skoler (tjuefem ungdomsskoler og tolv grunnskoler) over hele Nord-England og East Midlands. Det er en fritatt veldedighet, regulert av Department for Education.

Er Outwood Grange en god skole?

Outwood Grange Academy har base i katedralbyen Wakefield, og vi er stolte av å bli vurdert som Outstanding av Ofsted. Vi er et innbydende og støttende akademi, med en nådeløs vilje til å gi den aller beste utdanningen for alle studenter.

Er Outwood et fint sted å bo?

Outwood. Den en gang gamle groplandsbyen Outwood har sett en mengde nye boligutviklinger i området og skaper et nabolag som er verdig en plass på Wakefields toppplasseringer. Sentrert på A61 Outwood transportforbindelser er en stor medvirkende årsak til den høye rangeringen.

Anbefalt: