Logo no.boatexistence.com

Hva er inkludert i fordringer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er inkludert i fordringer?
Hva er inkludert i fordringer?

Video: Hva er inkludert i fordringer?

Video: Hva er inkludert i fordringer?
Video: Hvordan skrive stillingsannonser som inkluderer? 2024, Kan
Anonim

Kundefordringer (AR) er saldoen på penger som tilkommer et firma for varer eller tjenester levert eller brukt, men ennå ikke bet alt av kunder. Kundefordringer er oppført i balansen som omløpsmiddel. AR er enhvert beløp som kundene skylder for kjøp gjort på kreditt

Hva er eksempler på fordringer?

Eksempler inkluderer renter, lønnsforskudd, lån til bedriftsledere, lån til andre selskaper, forskudd til ansatte og inntektsskatt som kan refunderes. Derfor klassifiserer og rapporterer selskaper generelt dem som separate poster i balansen.

Hva dekker kundefordringer?

Dekning for kundefordringer - forsikrer mot tap av beløp som skyldtes den forsikrede av kundene som ikke kan inndrives på grunn av skade som følge av en forsikret fare for kundefordringer poster.

Er kundefordringer en debet- eller kreditt?

Beløpet for kundefordringer økes på debetsiden og reduseres på kredittsiden. Når kontantbetaling mottas fra debitor, økes kontanter og kundefordringer reduseres. Når transaksjonen registreres, debiteres kontanter, og fordringer krediteres.

Er kundefordringer en forpliktelse eller eiendel?

Kundefordringer er en eiendel, ikke en forpliktelse. Kort sagt, gjeld er noe du skylder noen andre, mens eiendeler er ting du eier. Egenkapital er forskjellen mellom de to, så nok en gang regnes ikke kundefordringer som egenkapital.

Anbefalt: